Wednesday, November 18, 2009

Kirjadele on vastatud

Kirjalikud ettepanekud ja vastuväited, mis saadeti Tilgu tee DP-ga seonduvalt selle aasta alguses, on saanud vastuse. Kõik korraga. Täna postitati kiri nende e-mailidele, kes kevadel sel teemal sõna võtsid, teatega uue DP algatamisest.

Kiri projekteerijatelt: "Täname Teid käesoleva aasta märtsikuus Muraste külas Sisekaitseakadeemia, Ilmandu ja Rannamõisa külas Tilgu tee ning lähiala detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise (KSH) programmile esitatud ettepanekute, vastuväidete ja küsimuste eest. /---/ ...kutsume Teid tutvuma täpsustatud detailplaneeringu eskiislahendusega ning keskkonnamõju strateegilise hindamise programmiga."

Seega uus DP sisaldab juba vastuseid ettepanekutele, vastuväidetele ja küsimustele. Kui selgub, et uus DP ei ole kirjades sisalduvatele küsimustele vastanud, tuleb kirjutada uus kiri.

Niiet, kes kirjutasid järgnevad kirjad:
Ettepanekud KSH programmile 1
Ettepanekud KSH programmile 2
Ettepanek muuta detailplaneeringu ja KSH programmi ala
Ettepanekud KSH programmile 3
Kiri Andreselt,
lugegu need kirjad kindlasti uuesti läbi, et teada saada, kas vastused on ammendavad.

Vahepeal on Tilgu tee läinud siseministeeriumi haldusalast üle majandusministeeriumi (Maanteeameti) haldusalasse. Kohendatud on ka Rannamõisa maastikukaitseala piire, klindi servale on ehitatud barjäär, kehtestati Manna DP, mis lubab ehitada uut maja klindi servale, taas läks käima Tilgu sadama DP protsess, loodi Suurupi looduskaitseala, möödusid valimised, liivakiviklint on vaikselt edasi rühkinud, Meriküla juttude veebilehel on ületatud sajanda postituse piir ja algas majandussurutis.



Aasta on kiirelt möödunud.


No comments:

Post a Comment