Thursday, December 6, 2012

VARGAD LIIGUVAD!

Ilmselgelt ei ole tegu päkapikkudega...

TEADE 1:
03.12.2012 hommikul kell 8.00.
Aiandusühistu Ohaka kinnisel, aiaga piiratud territooriumil liikus kodanik, kellel antud kohaga mingit seost ei ole. Kuna hommikuhämaruses ei osanud inimest võõraks pidada, siis kahjuks jäid ka õues viibimise asjaolud selgitamata. Hilisemal kontrollkäigul selgus, et on autoga sõidetud ühistu pangapoolsesse ossa ja hüpatud üle naabri aia ja tehtud kontrollkäik akende ja uste juures. Seega juhin tähelepanu sellele, et liikumas on ilmselged varganäod!!!
Palun teavitage piirkonna inimesi. Hoidke endi ja naabrivaral silm peal.

TEADE 2:
Ka Tilgu tee kandis on tühjalt seisvate majade ja suvilate hoovide lumel nähtud tundmatute jälgi. Näiteks ööl vastu 6. detsembrit tekkisid Romantiku tee 6 ja 17 hoovidesse, kus omanikud ei käi eriti tihti, jäljerajad. Üks sel teel jalutaja teatas, et on kuidagi kahtlane.
Hoidke oma varal silma peal.

TEADE 3:
Murastes elava politseiniku teade: Politseil on kahtlus, et Keilas, Saue vallas ning ka Harku vallas sama „käekirjaga“ vargusi http://www.youtube.com/watch?v=9pDE_DAYK8A toime pannud isikud sõidavad vanema Mersuga (hall või valge), numbrimärki kahjuks täpsemalt ei tea. Seega, kui külaelanikud analoogset autot näevad, pange auto nr kindlasti kirja või kui tegu on külaelanikele muidu võõra ja kahtlase sõidukiga, siis toimida samamoodi – nr võib saata kaido.saarniit[]politsei.ee meilile (Lääne-Harju politseijuht).

KUI OLED HÄDAS, HELISTA: 
Tuletőrje ja kiirabi 112
Politsei                110
Lääne- Harju politseiosakonna korrapidaja tel  612 4510
Harku valla konstaablipunkt:
Sarapuu 1
Tabasalu 76901
Harku vald, Harjumaa 
Tel:   612 4582
Faks: 603 2006
Piirkondlik politseiametnik Allar Lohu
e-post: allar.lohu@politsei.ee
Piirkondlik politseiametnik Mariliis Juuse 
e-post: mariliis.juuse@politsei.ee  



No comments:

Post a Comment