Wednesday, January 27, 2010

Prügi viib endiselt Adelan

Täna sai prügikast taas värava juurde viidud, homme viib auto minema nii prügikastis oleva kui ka rohelise kilekoti. Loodan vaid, et näljas rebased pakendite kilekotti puruks ei tõmba.

Septembris käis valla veebilehelt läbi teade, et uuest aastast on Harku vallas uus prügi äraveo teenuse pakkuja.

Vallavalitsus kinnitas 8. septembri istungil Harku valla jäätmeveo ainuõiguse andmise avaliku konkursi edukaimaks AS Veolia Keskkonnateenused pakkumise.

Konkursi tulemusena saab AS Veolia Keskkonnateenused ainuõiguse ja kohustuse vedada füüsiliste ja juriidiliste isikute olmejäätmeid Harku valla haldusterritooriumil.

Konkursile esitasid pakkumised veel AS Ragn-Sells ja OÜ Adelan Prügiveod. Jäätmeveo ainuõigus antakse kolmeks aastaks.


2006. aastal valitud vedajaga jäätmeveo leping sai nagu 2009. aastal otsa. Lepingut pikendati märtsis.

30.märtsil 2009.a. leppisid Harku Vallavalitsus ja Adelan Prügiveod OÜ kokku korraldatud jäätmeveo ainuõiguse andmise lepingu pikendamisest alates 1. aprillist 2009 kuni päevani, mil “Korraldatud jäätmeveo ainuõiguse andmine Harku vallas” korras valitud uus vedaja on suuteline jäätmevedu alustama.


Kuid Adelan Prügiveod viib uue aasta saabudes endiselt prügi minema. Hange järgmise perioodi teenuse pakkumiseks vaidlustati ja tean vaid niipalju, et asi on kohtus. Niikaua kui kohtuveskid jahvatavad, on meil endine prügivedaja.

Olen Adelaniga rahul, loodan, et nad saavad jätkata.

Prügiveost Harku valla kliendile.

No comments:

Post a Comment