Saturday, April 3, 2010

Vargustesari meie kandis!

Alar Romantikust annab teada järgnevat:

Anname teada sissemurdmiste-varguste sarjast, peamiselt suvilates. Sees on käidud nii Romantiku suvilates (eile sai politsei siia vähemalt kolm kutset) kui ka politsei sõnul teistes lähiümbruse suvilapiirkondades. Politseid tasub vargustest teavitada ja kohale kutsuda, kuna nii koguneb loodetavasti rohkem tõendusmaterjali.
Suure Reede pealelõunal nägin samuti Ilmandu külas palju politseinikke, ilmselt varguste ohvriks langenud majadega tegelemas.

Veel infot:
Katre: Mul ühel öösel poole 1 paiku koer haukus kahtlaselt ja oli kuulda ka külakoeri haukumas. Läksin siis vaatama, mis toimub, mingi mees kõndis kaigas käes mööda teed. Et jälgige ka koeri kui nad hauguvad öösel.

Kaur: Vargad käisid nendes suvilates, mis on kohe peale lepiku vahelt välja tulemist, kus tekib vaba vaade mere poole, enne Romantiku teed. Sees oli käidud 5-s või 6-s suvilas. Ära oli viidud erinevaid asju, näiteks ka põrandalt kamina esine plekk . See on toimunud viimase 2-e nädala jooksul. Edasi Romantiku teel olevatesse suvilatesse pole tuldud.

Toomas: Vargad on käinud jah, meil ka. Siiani kaitsesid meid naabri koerad, aga neid pole enam. Kutsusime eile politsei, tegi oma toimetused ära. Seekord metallivargad, viidi ära vaskplaadid kaminate eest põrandalt ja kaminasuu ümbert, viidi ka paar vask-küünlajalga ja tuhatoos, samuti kellapommid. Muidu oli ka ringi sobratud. Teavitasime ka teisi naabreid, kellel olid ka uksed lahti murtud – Maurer, Aimar, Soonik, Mändma.




Üldiselt näib, et just nendesse majadesse on tungitud, kus inimesi alaliselt ei ela. Meriküla suhtes halb ajastus, sest sisekaitseakadeemia otsustas just, et külas asuv tõkkepuu eemaldatakse. See hoiab mingil määral mobiilsed-autodega vargad eemale, kuigi vargusi on meil sellele vaatamata olnud (2007. aasta suvel varastati ühest konteinerist hulk ehitustööriistu). Eesti tööpuudus hakkab turvalisust mõjutama.

Peab vist NAABRIVALVESEKTORit looma hakkama.

Loe lisa: Merikülas käisid vargad oktoobris

No comments:

Post a Comment