Wednesday, May 11, 2011

Uuendatud KSH aruanne on valmis


Valminud on Muraste külas Sisekaitseakadeemia ja selle juurdepääsutee ning lähiala detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise (KSH) täiendatud aruanne.

Muraste_KSH_aruanne_ELLE_200411.pdf

Ülejäänud materjalidega saab tutvuda ELLE OÜ lehel.

Keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande ja detailplaneeringu eskiislahendusega on võimalik tutvuda ajavahemikul 11. mai – 01. juuni 2011 Harku Vallavalitsuses (Ranna tee 1 Tabasalu), KBT Ehitusprojekt OÜ kontoris (Kadaka tee 44a Tallinn), ELLE OÜ kontoris (Liivalaia 21-40 Tallinn), Harku Vallavalitsuse veebilehel www.harku.ee keskkonnainfo keskkonnamõju hindamised all ja ELLE OÜ kodulehelt www.environment.ee alajaotusest Avalik Teave.

Kirjalikke ettepanekuid, vastuväiteid ja küsimusi saab KSH aruande kohta esitada kuni 01. juunini 2010 ELLE OÜ-le posti (ELLE OÜ, Liivalaia 21-40, Tallinn 10118) või e-posti (kaupo@environment.ee) teel.

Keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande avalik arutelu toimub 02. juunil 2011 algusega kell 16.00 Muraste külas asuva Sisekaitseakadeemia Piirivalvekolledži auditooriumis A-300.

1 comment:

  1. Saatsin ka ELLE OÜ Kaupole (kaupo@environment.ee) mure kohta kirja toonitades palvet tõsiselt vajadusel korraldada täiendavaid uuringuid just planeeritavate rajatiste-hoonete nr 7 ja 10 asukoha osas (koerte harjutusväljak ja taktikapolügon). Isegi kui muus osas plaan töösse läheb on minu hinnangul nendele objektidele kindlasti võimalik leida parem asukoht, kui täna plaanitud asetsemine vahetult kitsaimas looduskaitsevööndi „koridori“ läheduses, kus nad kindlasti avaldaksid olulist mõju metsloomade liikumisele ja klindipealsete kinnistute omanikele.

    ReplyDelete