Saturday, April 3, 2010

Paar vastust KSH programmi kirjadele



ELLE OÜ esindaja saatis vastuse meie detsembrikuu kirjale (TT Grupi ettepanekud KSH programmile) järgnevalt:

Dokument 1 - Muraste KSH vastuskiri 10.03.2010 - M. Vaik

Lühidalt kokkuvõte vastustest:

1. ettepanekule vastati, et KSH programm ei ole sama, mis uuring või inventuur ja KSH programmi tegijad ei vii uuringuid läbi. Ka puuduvat selleks vajadus ja programmi uuringute osas ei täiendata. Samas olevat piisavalt andmeid varasemate inventuuride põhjal.

2. ettepanekule vastati, et jah, liigniiskete alade kuivendamist planeeritakse kooli alal, aga mitte ülejäänud DP alal ja KSH seoses kuivendamisega tehakse seega vaid kooli alal.

3. Keskkonnaameti info kohaselt pole lähiajal plaanis Muraste LKA kaitsekorralduskava looma hakata ja seega KSH programmi ei saa sellega ühildada.

4. Nahkhiirtega seonduvat käsitletakse KSH aruandes, uuringute kohta otseselt mitte midagi.

5. Programmi täiendatakse vastavalt ettepanekule.

6. Võimalusel kontrollitakse ettepanekus sisalduvat infot, kuigi see ei olnud täpne.

7. DP ala ja mõjuala piiride mittekattumine ei muuda KSH sisu.

Ülejäänud on pisimärkuste vastused.


Ilmandu küla ettepanekutele vastati järgnevalt:

Dokument 2 - Muraste KSH vastuskiri 10.03.2010 - K. Kaasik
Vastati, et ettepanekuid arvestatakse.



Romantiku elanike kirja vastus ei ole Meriküla juttude toimetajani veel jõudnud, samuti ei ole saadetud tagasisidet detailplaneeringu muutmise ettepanekutele.

KSH aruanne ei ole veel avalikustatud, kuigi KSH programmi järgi pidanuks see toimuma märtsis. Ootame infot valla kodulehel. Kuigi kardan, et enne koosolekut jääb tutvumisaeg väga lühikeseks. KSH aruande avaliku arutelu kuupäeva ja kohta ei ole veel teada.

--------------

Valla üldplaneeringu arutelud on toimunud, Tilgu tee osas, mis puudutas kergliiklustee mitteehitamise ettepanekut, ei jõutud kokkuleppele.

Tuletan siinkohal meelde, et valla üldplaneeringu avaliku arutelu tulemusi ning esitatud ettepanekute ja vastuväidete kohta kujundatud vallavolikogu seisukohti tutvustav avalik arutelu peetakse 8. aprillil 2010 algusega kl 16.30 Tabasalu ühisgümnaasiumi saalis asukohaga Kooli 1, Tabasalu alevik. Allikas HVT nr 5 lk 2

No comments:

Post a Comment