Thursday, February 25, 2010

Täna volikogus arutlusel üldplaneering

Täna 25. veebruaril on Harku valla volikogu istung, kus arutlusel ka valla üldplaneering. Kahjuks sain sellest liiga hilja teada, kuna volikogu materjalid pandi veebi alles täna hommikul.

Täna volikogus käsitletavad materjalid:

Päevakorrapunkt 14 - üldplaneeringust.

28. septembrist 2009 kuni 25. oktoobrini 2009 toimus Harku valla üldplaneeringu ja Harku valla üldplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise (KSH) aruande avalik väljapanek. Selle aja jooksul esitati üldplaneeringule 100 vastuväidete ja ettepanekutega avaldust.

Harku Vallavalitsus vaatas laekunud ettepanekud ja vastuväited läbi ning andis neile oma seisukohad. Vastavalt kujundatud seisukohtadele saatis Harku Vallavalitsus planeeringu vaidlustajatele vastuskirjad, mis on kättesaadavad vallavalitsuse planeerimis- ja ehitusosakonnas ja veebiaadressil http://karupoeg.planet.ee/YP_vastuskirjad/.


Arutatakse ka kohatasude tõstmist, mis puudutab nii lasteaedu, huvikoole kui muid pere eelarveid kärpivaid asju. Meie hoolime - see oli IRL-i valimisloosung, niipalju hoolitakse, et ei tõsteta vähemalt maksimumini võimalikust.
Harku valla volikogu materjalid

2. märtsi täiendus: Volikogu materjalid on veebist koristatud, jäi vaid päevakord.

No comments:

Post a Comment