Sunday, December 13, 2009

Põgus tagasiside DP koosolekust

Kuigi ise ei saanud 10. detsembri koosolekul kohal olla, üks osaleja saatis mõned sõnad, mis võtavad koosoleku hästi kokku.

"Koosolek oli suht lühike. Põhiteemaks oli uue tee pangast allatuleku tehniline lahendamine. Juttu ei tehtud sellest, et Tilgu tee osa on LKA sees ja kuidas uue tee ehitus seda mõjutab.

Oli ka uue juurdepääsutee kritiseerijaid. Romantiku külaosa elanik Palla pidas pika loengu, kuidas ka Tilgu tee praegune osa Ilmandu külas tuleb renoveerida ja kergliiklustee selle kõrvale ikkagi teha. Valla esindaja vastas, et tee kuulub riigile ja vallale ei ole mõtet seda juttu enam rääkida."

Kommentaariks: Ilmselt seepärast ei olnud juttu Muraste looduskaitsealaga seonduvatel teemadel, et kirjad enne koosolekut selle kohta jõudsid KHS programmiga tegelejateni alles päev enne koosolekut. Lihtsalt ei jõudnud end ette valmistada. Aga kirjad on olemas ja need saavad vastuse.

Ootame koosoleku kokkuvõtet või protokolli. Kui keegi soovib veel kommenteerida neljapäevast koosolekut piirivalvekolledžis, võib saata mu meiliaadressile. Püstitan kõigi arvamused üles, sh Palla oma, kui ta peaks saatma.

Et viimasel ajal veebilehel vähe pilte, siis lisan siia paar tükki. Piirivalvekolležist satelliitfoto, tehtud 2008. kevadsuvel. Näha on nii äsja valminud koertekool kui paar aastat varem territooriumile kolinud helikopter. Territooriumist kaugemal näha ka helikopteriplats ja reovee puhastusjaam. Klikka piltidel!


Võrdle Piirivalvekolledži detailplaneeringu põhijoonisega. Muudatused on tulemas suured.

No comments:

Post a Comment