Wednesday, November 18, 2009

Lisainfot uue Tilgu tee DP-ga seonduvalt

Algatati uus Tilgu tee detailplaneering (DP). Kindlasti püüan Meriküla juttude lugejaid kursis hoida kõige järgnevaga. DP-ga saab tutvuda 26. novembrist 10. detsembrini ja hea oleks, kui kodukandi arengust huvitatud kasutaksid seda perioodi DP eskiisi ja keskkonnamõjude hinnagu materjalidega tutvumiseks. Parem, kui ettepanekud saavad juba enne koosolekut kirja, seda konstruktiivsem saab olema avalik koosolek. Võib ka helistada minu telefonil 5219785.

Mairold

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Valminud on Muraste külas Sisekaitseakadeemia ja selle juurdepääsutee ning lähiala detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise (KSH) programm.

Keskkonnamõju strateegilise hindamise (edaspidi KSH) objektiks on Harju maakonnas Muraste külas Sisekaitseakadeemia ja selle juurdepääsutee ning lähiala detailplaneering.

Detailplaneeringu eesmärk on maa sihtotstarbe määramine, kruntide piiride ja ehitusõiguse määramine, juurdepääsutee, heakorrastuse, haljastuse, parkimise ja tehnovõrkudega varustamise lahendamine. Planeeringuga ei kaasne eeldatavalt piiriülest keskkonnamõju.

Nimetatud detailplaneeringu keskkonnamõju strateegiline hindamine (KSH) on algatatud Harku Vallavolikogu 24. septembri 2009.a. otsusega nr 95. Sama otsusega algatati detailplaneering.

Detailplaneeringu koostamise korraldajaks on Harku Vallavalitsus (aadress: Ranna tee 1, Tabasalu 76901, Harju maakond; kontaktisik: Kerttu Ellermaa; tel 600 3866; e-post: kerttu.ellermaa[ätt]harku.ee). Detailplaneeringu lähteülesandega on võimalik tutvuda Harku Vallavalitsuses selle lahtioleku aegadel. Info ka siin.

Detailplaneeringu eskiislahenduse on koostanud Arhitektuuribüroo Hoerdel OÜ (aadress: Kadaka tee 44a, 12915 Tallinn; kontaktisik: Anu Vaarpuu; 6579600; e-post: anu[ätt]hoerdel.ee, faks 6579600)

Detailplaneeringu kehtestaja on Harku Vallavolikogu (aadress: Ranna tee 1, Tabasalu 76901, Harju maakond, tel 600 3848, harku[ätt]harku.ee).

Detailplaneeringu strateegilist keskkonnamõju hindamist viib läbi Estonian, Latvian & Lithuanian Environment OÜ (ELLE OÜ) (kontaktisik: Luule Sinnisov; aadress: Liivalaia 21-40, Tallinn 10118; tel 611 7692; e-post: luule[ätt]environment.ee).

No comments:

Post a Comment