Friday, September 18, 2009

Suurupi ps mereäärt koristama!



Head Inimesed,

Tulge 20.09. mereranda koristama. Koostöös Eestimaa Looduse Fondiga koristame rannaala Meresidekeskusest-Tabasalu rannani.

Täpsemad juhised ELF veebilehel!

Kogunemine toimub 11.30 Tabasalu arbuusiplatsil, kuhu on hea ja ohutu autosid parkida. Tallinna poolt tulles asub arbuusiplats vasakut kätt peale Kallaste poodi. Sealt võtab Tallinnast tulev buss teid peale ja viib alguspunkti. Vahepeal sööme suppi ning peale väsitavat retke teeme lõket ning räägime mere- ja muidujutte.

Meie retk lõpeb Tabasalu rannas lõkkeplatsil, mis ei ole arbuusiplatsilt väga kaugel, nii saab igaüks, kes oma autoga tuli, ära minna omale sobival ajal.

Pane jalga korralikud matkasaapad ja mugav ilmastikukindel riietus, taskusse tuleks torgata paar töökindaid ning joogikruus ja võta pere ning sõbrad-tuttavad kaasa.

Mõnus jalutuskäik ja teele jäävate vaatamisväärsuste juures peatused. Külastame Suurupi alumist tuletorni, Tilgu Sadamat jne. Muraste loodusmees räägib huvitavaid lugusid loodusest.

Idee algataja on MTÜ Ocean Conservancy USA-s, kes seisab hea ookeanite ja ookeanielanike heaolu ning kaitse eest. Ühing on kutsunud üles teisi aktiivseid looduse- ja merearmastajaid üheskoos ranna-alasid puhastama, selleks valitakse üks päev, mil igaüks omade jõududega omal maal oma valitud ranna-ala koristab. Sellisest ühisest tegutsemisest saab lisaks otsesele kasule kokku üks ja ühine sõnum. Eelmisel aastal lõi ürituses kaasa üle 400 000 inimese üle maailma, sel aastal on ka meil võimalus oma panus anda 20. septembril.

Kui tekib küsimusi, võtke ühendust!

Tervitades,
Maarja Mirjam Rajasaar
Eestimaa Looduse Fond
+37256791159


No comments:

Post a Comment