Sunday, April 26, 2009

Tilgu tee prügitalgul üle 20 osaleja

Täna sai siis prügitalgu tehtud. Vaateplatvormi juures oli koristamas 12 inimest, Tilgu tee ääri ja rannaäärt koristas umbes 6, Andrese talu suur pere peale nende. Tilgu sadama ümbrust koristas rohkem kui 8 kohalikku, ka Tilgu tee Rannamõisa küla ots võeti ette. Töö kestis neli tundi.

Vaateplatvormi juurde saime kokku umbes 6-7 kuupmeetrit prügi, Tilgu sadama juures kuskil 5-6 kuupmeetrit.

Siinkohal paar pilti, leia kümme erinevust ;)


Merikülast peale mu enda pere ei osalenud kedagi teist. Ei tea, milles asi, kas teated ei jõudnud kohale või oli neil lihtsalt muud plaanid? Aga vahet pole, eelkõige tahtsin ise koristada ja käed külge panna, andsin teistele lihtsalt teada, et toimub, ja võimaluse osaleda. Loodus sai puhtamaks naabritetagi.
Kolmiku tee rahvast tuli palju, Andrese ja Kaasiku talu pered olid kohal ja Romantiku külast suur seltskond Rummelite perega eesotsas, paar töötajat piirivalvekolledzhistki aitamas :). Tänu kõigile neile sai suur ala siiski korda tehtud. Ekstra tänu Kärdile, kes Tilgu sadama poole enda organiseerida võttis. Grillijate-päevitajate vahetus läheduses koristamine on ju üksjagu ekstreemnegi.

Hilisõhtul käisin konteinereid veel kontrollimas, pisut oli lisagi juurde tulnud, mis muidugi hea. Ikka parem, kui see prügi kuskil metsa all. Aga sellega seoses oli ka ohtlikke jäätmeid sekka ilmunud (vaata albumist viimast fotot), mille konteineritest välja noppisin, kõike vist ka ise ei avastanud. Ilmselt veel ei osata mõnda osa jäätmetest pidada kemikaalidega seostatavaks. Pole hullu, õpime. Järgmine kord targemad.

Aga muidu oli väga tore, palju rõõmsaid inimesi koos. Ja ilmataat ei vedanud alt, saime lubatud sooja ilma.

Suured tänud kõigile osalejatele, üks toimekas päev oli. Järgmisel kevadel jälle!

Vaata koristuspäeva pilte siit.

No comments:

Post a Comment